Λαμπρά σχέδια, επιλογή των υλικών, έξοχες εργασία και ανησυχία ασφάλειας

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Rugao Renzhong Industrial Co.,Ltd

καλή ποιότητα, συμπαθητικό και γρήγορη χρονική ανοχή

—— Francois

Η εργασία με το Michael είναι μια ευτυχής εμπειρία. Παρακαλώ προσφέρετε περισσότερα συμπαθητικά προϊόντα, έτσι μπορούμε να πωλήσουμε τα προϊόντα σας σε περισσότερους πελάτες, να κερδίσουν τις μεγαλύτερες αγορές. Ευχαριστίες

—— Jessica

Είμαι Online Chat Now

Rugao Renzhong Industrial Co.,Ltd

1
Rugao Renzhong Industrial Co.,Ltd
Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Renzhong
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το gao RenZhong co.ltd RU καθιερώνεται το 2007, εταιρικός που βασίζεται στη Σαγκάη, Κίνα. Η σκηνή Renzhong που ειδικεύεται στη σαφή έκταση κτίζει, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της παραγωγής, του μάρκετινγκ, και της προσφοράς των με το κλειδί στο χέρι λύσεων.

Με μια ιδιαίτερα πεπειραμένη ομάδα, RenzhongTent παρέχει τις προσωρινές δομές γεγονότων σε όλους τους τομείς από τον αθλητισμό, τη μουσική, τη ραδιοφωνική μετάδοση, τα μέσα, τη διάσκεψη και τις εκθέσεις στα εταιρικά γεγονότα, τα εθιμοτυπικά και πολιτικά γεγονότα, τα ιδιωτικά γεγονότα μεγάλης ακτινοβολίας και τον ανεφοδιασμό των ημιμόνιμων τόπων συναντήσεως γεγονότος, σπίτι και στο εξωτερικό.

Τα «λαμπρά σχέδια, η επιλογή των υλικών, η έξοχες εργασία και η ανησυχία ασφάλειας» είναι η βασική προϋπόθεση παραγωγής μας μας. Αναπτύξαμε το ανώτερο σύστημα περιφράξεών μας για να εγγυηθούμε έναν εξαιρετικά καιρό που η ανθεκτική δομή διατηρεί εν τω μεταξύ την κομψότητά της, κινητικότητα, πολυ-εφαρμογές και για να είναι η οικονομικώς πιό αποδοτική λύση για όλους τους πελάτες.

«Υποστήριξη εσείς οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή» όχι μόνο από τις δομές μας αλλά και τις top-notch υπηρεσίες μας. Υποσχόμαστε το σχέδιο συνήθειας, την από σπίτι σε σπίτι έγκαιρη παράδοση, την οδηγία εγκαταστάσεων ή την καθοδήγηση επίλυσης προβλήματος στην περιοχή εργασίας και τον εύκαμπτο τρόπο σας συνεργασίας και πληρωμής.

Ξέρουμε τη δομή

Ξέρουμε πώς να σας υποστηρίξουμε

Στοιχεία επικοινωνίας
Rugao Renzhong Industrial Co.,Ltd

Τηλ.:: 86-139-1685-4254

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)